com si fos ahir capitols

1545 views 28 likes 3 loves 12 comments 1 shares Facebook Watch Videos from Com si fos ahir. La Joana sestrena en una teràpia de dol però de.

تويتر Com Si Fos Ahir Tv3 Comsifosahirtv3
تويتر Com Si Fos Ahir Tv3 Comsifosahirtv3

Les aventures i problemes quotidians del grupet.

. 339 views 43 likes 1 loves 12. Una trobada casual fa que la Mari Carmen comenci a pensar que la seva neta té un comportament estrany. LEmili i lAlexandra han quedat amb la seva filla Mireia per explicar-li que sha separat de mutu acord però lAlexandra dona a. Un cop desplegat el text està.

25K views 50 likes 1 loves 9 comments 7 shares Facebook Watch Videos from Com si fos ahir. La Gemma veu la notícia dun home desaparegut i ho relaciona amb una petita topada amb un cotxe aparcat a la carretera. En Miquel té la intenció de parlar avui mateix amb. La Gemma i la Marta queden impactades quan senten les declaracions de la família de lhome desaparegut.

La Naiara i en. 2 days agoCom si fos ahir arribarà al capítol 1000 dimarts vinent una fita aconseguida poques vegades abans per una ficció catalana. La Marta se sent molt incòmoda quan van a veure les cases de Torelló i sen va sobtadament posant dexcusa que. Si te nhas perdut algun.

Com si fos ahir - capítol 758. Com si fos ahir - capítol 921. Com si fos ahir - capítol 758. No lajudaran gens ni els pressentiments de la Mari Carmen ni el disgust que té per la.

Com si fos ahir - capítol 956. Com si fos ahir - capítol 994. LAndreu sassabenta per en Jordi que la Sabina té una cartera amb un conillet i dubta de si és ladmiradora secreta. Aquesta setmana els nostres capítols encapçalen el rànquing del més vist a TV3 a la carta.

La Sílvia no aconsegueix treures lEmili del cap malgrat va decidir que no en volia saber res més dell. La Noe regala a lAndreu els tàpers que la Mari Carmen ha fet per la família perquè són plats massa calòrics i tant ella com. Com si fos ahir - capítol 958. Com si fos ahir - capítol 996.

48K views 75 likes 11 loves 45 comments 4 shares Facebook Watch Videos from Com si fos ahir. La Pili i lAndreu han. Com si fos ahir - capítol 14 29092017. La Gemma comunica a la.

La Gemma veu poc professional que en Miquel recomanés lEva per a. La situació els afecta a tots. Tot i que la Noe intenta treuren lentrellat no. Com si fos ahir - capítol 966.

Com si fos ahir - capítol 978. Com si fos ahir - capítol 967. En Miquel confessa a la Noe que li agrada i la parella queda per sopar. Esta tarde del lunes 30 1555 vuelve a la sobremesa de TV-3 la serie Com si fos ahir con su.

La recuperació de la Natàlia serà dura i ella no collabora gens. LIvan la convenç que és una dona lliure i. Com si fos ahir - capítol 963. La Marta i en Mateu no saben si han de fer pública la seva relació.

Ha tornat la Marina i munta un sopar perquè lAndreu. La Marta continua obsessionada amb lhome desaparegut i la Gemma es va posant més nerviosa. Dilluns doble capítol de ComSiFosAhirTV3. 1545 views 28 likes 3 loves 12.

1K views 37 likes 1 loves 0 comments 3 shares Facebook Watch Videos from Com si fos ahir. Segons ells lhome no ha fugit. Sofà manta i. Com si fos ahir - capítol 995.

Com si fos ahir - capítol 916. Com si fos ahir - capítol 973. LAnna veu la pàgina eròtica on en Marc fa cibersexe i. Com si fos ahir.

Com si fos ahir. La Noe no es rendeix i pressiona en Miquel perquè lArlet es pugui quedar amb ells. LEva fa les fotos a lAndreu i li. A principi de novembre la sèrie assolirà una fita emblemàtica.

En temporada anterior Com si fos ahir va tornar a encapçalar la franja de la. Com si fos ahir - capítol 757. LEdu la Júlia i lIsmael que continua fent els seus estranys rituals. 339 views 43 likes 1 loves 12 comments 0 shares Facebook Watch Videos from Com si fos ahir.

LAndreu espera neguitós els resultats de les proves.

Avancament Capitol 717 Al Proper Capitol En Miquel I La Gemma Segueixen Interessats A Invertir En El Projecte D En Manel Fins I Tot Demanant Un Prestec La Noe Per Altra
Avancament Capitol 717 Al Proper Capitol En Miquel I La Gemma Segueixen Interessats A Invertir En El Projecte D En Manel Fins I Tot Demanant Un Prestec La Noe Per Altra
Com Si Fos Ahir Capitol 652
Com Si Fos Ahir Capitol 652
Com Si Fos Ahir Tv3 Comsifosahirtv3 Twitter
Com Si Fos Ahir Tv3 Comsifosahirtv3 Twitter
Com Si Fos Ahir Capitol 371
Com Si Fos Ahir Capitol 371
Tv3 Fitxa Aquests Cinc Coneguts Actors Per Renovar El Culebrot Com Si Fos Ahir
Tv3 Fitxa Aquests Cinc Coneguts Actors Per Renovar El Culebrot Com Si Fos Ahir
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama

Comments